Velkommen
til WAUW design
Crystal
Særlig glasur der kommer i mange farvevariationer
Sustainable Vaser
Håndlavede med genbrugsporcelæn og glasurrester
Tone Stellet
Farverne er tilbage på bordet
Keramiker Sussi Krull
Lær mere om arbejdet med keramikken
Håndlavet keramik
Lokalt produceret i værkstedet på Østerbro
Unikke glasurer
Lavet specielt til hver produktserie

Håndlavet på Østerbro

Mit navn er Sussi Krull og jeg er designeren bag keramikværkstedet WAUW design på Østerbro i København.

Alle porcelæn og stentøjsvarer er håndlavet i de fineste materialer i mit værksted, der ligger i forlængelse af butikken.

Du ser produktionen, mens du handler, og det synes jeg er med til at give en forståelse af keramikken og de processer, som jeg arbejder med. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål. Det giver nogle interessante samtaler, som jeg holder meget af.

Alle mine glasurer er udviklet individuelt til hvert produkt og altid med fokus på det gode håndværk, godt design og bæredygtig produktion for øje.

Sommer hos WAUW design

Sommeren er over os, og det betyder en masse forberedelse, klargøring og test af produkter, der skal produceres i august og efteråret.

Jeg er ved at være klar til at genintroducere en tidligere vase - der mangler dog lige de sidste glasurtests, før at den er præcis, som jeg gerne vil have den.

Der er stadig lidt 2. sorteringsprodukter her på webshoppen efter lagersalget i juni. Der er bl.a. Crystal-vaser, Sustainable-vaser, Pastello-kopper mv. Varerne har mindre fejl og fungerer helt, som de skal.

I år holder vi sommerferie i hele juli måned. Der vil være lørdagsåbent i disse uger.

Der afsendes ikke ordrer i uge 27 og 28. Bestil senest 29. juni og vi afsender d. 30. juni. Vi afsender igen fra mandag d. 18. juli. 

Rigtig god sommer her fra WAUW design!

Pastello skål - Watermelon/Pink - Summer Edition 2021
Sustainable Vase - Watermelon / Yellow Freckles
Pastello kop - Pinkblue/Light rose
WAUW design crystal-vase i grå og rosa nuancer. Lys rosa bund og lysegrå top med sølvagtige krystaller Håndlavet i værkstedet på Østerbro i København.
Crystal vase - Pink/Pale
Fra 400,00 kr
Sika Vase - medium
Kun 1 tilbage!
Sika Vase - medium
650,00 kr
Crystal vase - Copenhagen Green
Pastello skål - Cream/Light rose
New kintsugi reparationssæt til ødelagt keramik
Bonbonniere i keramik håndlavet hos WAUW design keramikbutik på Østerbro i København. Denne variant er i farven "yellow".
Kun 1 tilbage!
WAUW designs bedstsælgende crystal-vase i hvide toner. Lys cremefarvet bund og strålende hvid top med hvide krystaller. Håndlavet i værkstedet på Østerbro i København.
Crystal vase - Snow
Fra 400,00 kr
Raw Espressokop
Raw Espressokop
200,00 kr
Moon Vase (udgår)
Moon Vase (udgår)
Fra 190,00 kr 380,00 kr

New Kintsugi - reparation af keramik

Hollandske Humade lavet en ny udgave af den ældgamle japanske reparationsteknik "Kintsugi".

Med inspiration fra traditionel Kintsugi, har Humade lavet et reparationssæt, der er nemt at bruge til dekorativ reparation af sine ødelagte keramiksager.

Ved hjælp af lim og guldstøv lapper man keramikken. På denne måde kan man se, at keramikken har været i stykker, men man fejrer fejlene frem for at skjule dem. Man accepterer de uheld, keramikken har været igennem. Det er en smuk tanke.

Sættet indeholder de remedier du skal bruge, for at lappe dit keramik. Vejledningen er på engelsk, men er beskrevet med billeder af de forskellige trin i processen. 

Sættet fås i både guld og sølv.