3. Advent

3. Advent

Glædelig tredje søndag i advent! I dag handler vores adventsanbefalinger om vores yndlingssteder her på Østerbro. WAUW design har ligget på skønne Willemoesgade i hele 12 år efterhånden, og området betyder derfor noget helt særligt. Derfor vil vi gerne sætte fokus på nogle af de andre hyggelige forretninger, der ligger i området. 

Superhelten Legetøjsbutik

På Nordre Frihavnsgade ligger der Danmarks måske fineste legetøjsbutik. Superhelten har legetøj til alle børn og barnlige sjæle - bamser, samlekort, brætspil, tegneting, kuglebaner, LEGO, puslespil og meget, meget mere. Det er en fornøjelse at se, at der bliver gået højt op i at kunne nå ud til de fleste børn, og man kan altid finde en fin gave derinde. Derudover har Superhelten mange ting til rollespil, og andre specialhobbyer.  

Blomsterdrøm

På Ryesgade ligger der en lille, fin blomsterbutik med det passende navn "Blomsterdrøm". Butikken er lille, ja, men der er så mange fine indendørs planter, sommerblomster, grene og andre kreative dekorationer med blomster. De laver også smukke buketter. Det er et dejligt sted at finde en værtindegave - eller måske nye blomster til dine vaser og urtepotter. 

Pga. den nye nedlukning, har pigerne bag Blomtserdrøm valgt ikke at have kunder inden for i butikken, men i stedet have take-away udenfor, samt levere blomster hjem til kunder på Østerbro og storkøbenhavn. Kontakt dem pr. telefon eller skriv til dem på Instagram

Blomsterdrøm Blomster på Ryesgade på Østerbro, København. Anbefalinger til butikker i lokalområdet på Østerbro.

Sidegaden KBH 

På Faksegade nr. 19 har Christel Russel en skøn biks. Hos Sidegaden KBH kan du finde både nye produkter, spændende vintage-ting, evighedsbuketter og også planter fra tid til anden. Christel har et godt øje for tingene, og formår virkelig at finde unikke ting. Man får altid super god betjening, og man kommer hjem med noget helt særligt. Stor anbefaling til Sidegaden KBH! 

Bogladen ved Søerne 

Det er altid hyggeligt at gå i boghandlere, men især Boghandleren ved Søerne er en særlig oplevelse. Jovist, bøger er bøger, men betjeningen hos netop denne boghandel er virkelig god og imødekommende, og man mærker at de ansatte går op i at hjælpe bedst muligt. Har de ikke en bestemt bog hjemme, så bestiller de hjertens gerne hjem til en. Og så er butikken større, end den ser ud, da der også er en underetage - så der er noget for enhver læsehest! 

Bogladen ved Søerne på Østerbro i København.

Østerbro er i det hele taget et område, hvor de små specialbutikker stadig har nogenlunde godt fat, og det er ikke de samme kæder, der ligger på hvert hjørne. Der er også en masse hyggelige cafeer og spisesteder her på Østerbro - noget til enhver smag. Derfor er der også en ekstra anbefaling, der har med Østerbro at gøre: 

Mit Østerbro - lokalmagasinet 

Martin Andersen står bag udgivelsen af lokalmagasinet Mit Østerbro, som udkommer seks gange årligt. Magasinet er gratis og kan findes hos en lang række cafeer, organisationer, biblioteker og butikker (herunder som regel hos WAUW design), og så er der også en online udgave. På Mit Østerbros Instagramside kan man også følge med i hvad der sker rundt om i 2100. Det er dejligt, at der er nogen, der på den måde brænder for det lokale.  Mit Østerbro lokalmagasin. Støt de lokale butikker og erhvervsdrivende.

 

 

Sussi Krull