Lagersalg og 2. sortering

Keramik lagersalg København. Det hyggeligste lagersalg hos WAUW design på Østerbro.

WAUW design andensorteringssalg

Hvert år den første fredag og lørdag i november holdes der andensorteringssalg i værkstedsbutikken på Willemoesgade 13 på Østerbro. Til lagersalget sælges der ud af udgåede varer, kollektions- og farveprøver samt produkter med mindre skønhedsfejl. Disse kan eksempelvis være en lidt skæv kant, glasurfejl mv. 

Lagersalget er altid efter først-til-mølle-princippet. For at imødekomme jer, der ikke fysisk kan lægge vejen forbi Willemoesgade 13, så lægger vi resterende lagersalgsvarer herind på webshoppen under Udsalg.

 

Gør et kup i butikken

I værkstedsbutikken står der altid et par kasser med andensorteringsvarer, så du har mulighed for at gøre et kup og købe keramik med småfejl til stærkt nedsatte priser. Vær opmærksom på at andensorteringsvarer købt i butikken ikke kan byttes.

Der kan betales med MobilePay og betalingskort i værkstedsbutikken.

Hold dig opdateret om Lagersalg via Nyhedsbrevet. Tilmeld dig herunder. 

* skal udfyldes

Venligst vælg hvordan WAUW design må kontakte dig i fremtiden:

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevslisten ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. For yderligere information om vores brug af oplysninger bedes du besøge vores hjemmeside.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.