Job og praktikforløb

Sommeren 2022: Vi mangler en imødekommende og ansvarsbevidst ekspedient til lørdagsvagter i butikken. 

Holder du af keramik? Kan du lide at pakke gaver smukt ind, ekspedere de bedste kunder i verden og generelt stå i butik med alt der dertil hører? Så er det dig, vi leder efter!

Som lørdagsvagt kommer du til at arbejde 3-4 lørdage om måneden i tidsrummet 11-15. Din primære opgave vil være at ekspedere de skønne kunder, der lægger vejen forbi butikken, men du vil også gøre rent, så butikken ser fin og præsentabel ud. Det er en fordel hvis du har erfaring med at stå i butik samt har interesse for keramik, men det er ikke et krav, hvis blot du er nysgerrig, imødekommende og serviceminded. 

Lyder det som noget for dig? Så send CV og ansøgning til mig, Sussi, på info@wauw-design.dk

 

'Når der bliver stillinger ledige, vil det blive lagt her på siden samt på Instagram og på Facebook.

Man er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@wauw-design.dk

  

Praktikanter

Jeg har løbende praktikanter i værkstedet. Lige for tiden er Julia i praktik. Praktikforløbenes fokus er som regel på kompetenceudvikling og på praktisk udvikling af evnerne indenfor keramikkens verden. Jeg holder meget af at have praktikanter, da det er skønt at se den udvikling de gennemgår, og den entusiasme de har for keramikken.

Du kan læse om nogle af mine tidligere praktikanter på bloggen, hvor der bl.a. er skrevet om PhilipLouise og andre praktikanter gennem tiden

Lige nu er der ingen ledige praktikpladser, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@wauw-design.dk