Om os

I mit værksted på Østerbro designer, udvikler og producerer jeg alle mine produkter. Så alt er lavet i hånden i eget værksted.

Min inspiration henter jeg for det meste i landskabet og naturen. Det hænger nok sammen med jeg har trådt mine barnesko i det Sydfynske moræne landskab, sejlet det Sydfynske øhav tyndt og nærmest levet i mødet mellem land og vand.

Mit materiale og inspiration kommer oprindelig af samme sted, det føles lidt som en cirkel der sluttes, når resultaterne kommer ud af ovnen.

Værkstedsbutikken

Værkstedsbutikken er butikken, hvor du kan se alle WAUW’s kollektioner samlet på ét sted og med det helt store udvalg.

Butikken ligger sammen med værkstedet og er lige dér, hvor alt bliver til. Fra den spæde idé til det endelige produkt kommer ud af ovnen og op på hylderne i butikken.

Du ser produktionen, mens du handler.

Håndlavet keramik fra Østerbro i København. Perfekte gaver og julegaver til dem, du holder af.

 

Praktikanter

Jeg har løbende praktikanter i værkstedet. Praktikforløbenes fokus er som regel på kompetenceudvikling og på praktisk udvikling af evnerne indenfor keramikkens verden. Jeg holder meget af at have praktikanter, da det er skønt at se den udvikling de gennemgår, og den entusiasme de har for keramikken. 

Lige nu er der ingen ledige praktikpladser, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@wauw-design.dk

Medarbejdere i butikken

Ud over selv at stå i butikken på hverdagene, vil man kunne møde enten Hilda eller Camilla, hvis man kommer om lørdagen. 

Hilda er færdiguddannet keramiker, og udover at stå i butikken, hjælper hun til med produktionen af WAUW designs keramik, og laver desuden sin egen keramik i et værksted. Hun er netop hjemvendt fra et par måneder på Grønland.

Camilla er studerende på Roskilde Universitet, og har selv stiftet bekendtskab med keramik tidligere. Hun har bl.a. været på kursus i Norge og har også lavet keramik på Grønland. 

Desuden har jeg også fornøjelsen af at have Morten tilknyttet. Han er selv uddannet keramiker, og fantastisk dygtig til at glasere. Han står bag Ponne Ceramics

Job hos WAUW design

Der er pt. ingen ledige stillinger i værkstedsbutikken. Når der bliver stillinger ledige, vil det blive lagt her på siden samt på Instagram og på Facebook. 

Man er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@wauw-design.dk

Keramik butik på Østerbro i København. Håndlavet keramik af keramiker Sussi Krull.