Om os

I mit værksted på Østerbro designer, udvikler og producerer jeg alle mine produkter. Så alt er lavet i hånden i eget værksted.

Min inspiration henter jeg for det meste i landskabet og naturen. Det hænger nok sammen med jeg har trådt mine barnesko i det Sydfynske moræne landskab, sejlet det Sydfynske øhav tyndt og nærmest levet i mødet mellem land og vand.

Mit materiale og inspiration kommer oprindelig af samme sted, det føles lidt som en cirkel der sluttes, når resultaterne kommer ud af ovnen.

Værkstedsbutikken

Værkstedsbutikken er butikken, hvor du kan se alle WAUW’s kollektioner samlet på ét sted og med det helt store udvalg.

Butikken ligger sammen med værkstedet og er lige dér, hvor alt bliver til. Fra den spæde idé til det endelige produkt kommer ud af ovnen og op på hylderne i butikken.

Du ser produktionen, mens du handler.

Praktikanter

Jeg har løbende praktikanter i værkstedet. Lige for tiden er Philip, Julia og Louise i praktik. Louise er deltid her hos mig og hos Lars Rank. Praktikforløbenes fokus er som regel på kompetenceudvikling og på praktisk udvikling af evnerne indenfor keramikkens verden. Jeg holder meget af at have praktikanter, da det er skønt at se den udvikling de gennemgår, og den entusiasme de har for keramikken. 

Lige nu er der ingen ledige praktikpladser, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@wauw-design.dk

Medarbejdere i butikken

Ud over selv at stå i butikken på hverdagene, vil man kunne møde enten Hilda eller Maria, hvis man kommer om lørdagen. 

Hilda er færdiguddannet keramiker, og udover at stå i butikken, hjælper hun til med produktionen af WAUW designs keramik, og laver desuden sin egen keramik i et værksted.

Maria læser en kandidat i virksomhedskommunikation på CBS, og udover at stå i butikken er hun også ansvarlig for WAUW designs sociale medier og webshop. 

Job hos WAUW design

Der er pt. ingen ledige stillinger i værkstedsbutikken. Når der bliver stillinger ledige, vil det blive lagt her på siden samt på Instagram og på Facebook. 

Man er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@wauw-design.dk