Levering og returnering

Fragt / levering

Din bestilling bliver normalt leveret med Postnord eller GLS. Ved store bestillinger bruger vi et fragtfirma. Forsendelsesomkostningerne varierer afhængig af bestillingens størrelse – og af om du bor i Danmark eller udlandet.

Vores mindstepris for en forsendelse i Danmark er 59 DKK (Postnord Collect/GLS pakkeshop). Du kan se forsendelsesomkostningerne i indkøbskurven, når du har indtastet din adresse. Forsendelsesomkostningerne fremgår også af din ordrebekræftelse. 

Levering i Danmark (undtagen Grønland og Færøerne): 59 DKK til nærmeste pakkeboks. Ved køb fra 1.000 DKK er der gratis fragt i Danmark med levering til pakkeboks.

Levering til døren i Danmark: 89 DKK.  

Man kan også afhente sin pakke i butikken på Willemoesgade 13, 2100 KBH Ø. Dette er gratis, og skal ske inden for 1 uge fra købsdagen, medmindre andet er aftalt. 

Delivery within EU: 199 DKK.
(For the following countries: Austria, Belgium, Bulgaria, Czech Republic, Germany, Estonia, Finland, France, Hungary, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden)

Delivery in the US, Canada, UK, Japan, Norway: 299 DKK. 

For delivery outside the above mentioned countries, please contact us on info@wauw-design.dk. 

 

Leveringstid

Vi leverer normalt inden for 3-5 hverdage i Danmark. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være længere leveringstid på de varer, du køber hos os. Enkelte varer er bestillingsvarer, der først fremstilles efter vi har modtaget ordren. Du vil modtage en e-mail angående leveringstid, hvis vi ikke kan levere varen indenfor en uge. Har du bestilt flere varer, og er der leveringstid på enkelte varer i din ordre, venter vi med at levere til hele ordren er klar. Vi sender altid dine varer samlet. Har du spørgsmål til leveringstiden, er du altid velkommen til at kontakte os på info@wauw-design.dk eller +45 3221 9776. 

 

Returret 

Fortryder du dit køb, eller er du ikke tilfreds med den vare, du har modtaget, skal du kontakte os inden 14 dage på info@wauw-design.dk. Herefter skal du returnere varen til os indenfor 14 dage.

Hvis du returnerer en vare, skal du sørge for at varen er pakket omhyggeligt – vi anbefaler, at du bruger samme emballage, som du modtog varen i. Varen skal være ubrugt og skal returneres i samme stand, som du modtog den. Vedlæg altid en kopi af fakturaen, så vi har alle nødvendige informationer.

Når vi har modtaget og kontrolleret returvaren, refunderer vi købsprisen til din konto. Vi refunderer ikke fragten – det er altså kun selve varens pris, du får retur.

Du skal være opmærksom på, at vi altid tilbagefører beløbet til samme betalingskort, som blev anvendt ved købet. Der kan gå et par dage, før du kan se beløbet på kontoen. Ved returnering skal du selv betale forsendelsesomkostningerne. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Returvarer skal sendes til:

WAUW design Att. Webshop
Willemoesgade 13, kl.
2100 København Ø

Returnering i butikken

Alternativt kan man også komme forbi butikken indenfor 14 dage og returnere varen. Pengene tilbageføres til samme betalingskort, som blev anvendt ved købet. Der kan gå et par dage, før du kan se beløbet på kontoen.