Fri fragt i februar (gælder kun levering i Danmark)

Fri fragt i februar (gælder kun levering i Danmark)

Vi fejrer den nye webshop med fri fragt

WAUW designs hjemmeside og webshop fik sig en tiltrængt make-over i december 2019, og det vil vi gerne fejre med fri fragt i februar (gælder kun til danske adresser).

Det er ikke alle, der lige bor i nærheden af butikken på Willemoesgade 13 på Østerbro, eller de skønne butikker rundt om i landet, der forhandler et udvalg af WAUW designs produkter. I februar kan alle danske adresser få leveret WAUW design produkter kvit og frit. Pakkerne sendes med GLS.

Gå på opdagelse i webshoppen og shop bl.a. crystal-vaserne, Pastello-kopper og skåle samt Sustainable-vaserne.

 

Forårsfavoritter

En af jeres forårsfavoritter fra WAUW design er Rutile urtepotterne. De er kommet til butikken indenfor de sidste par år, og fås nu i fire størrelser: XS, S, M og L. 

Februar kan, på trods af det færrer antal dage, godt føles som meget lang, for man kan så småt begynde at fornemme foråret, og det kribler i fingrene for at komme ud i lyset. Rutile urtepotterne fås i grønne og cremefarvede nuancer, der er med til at bringe foråret indenfor. Kombineret med friske blomster, krydderurter eller andre planter, hjælper det gevaldigt på humøret, indtil man kan komme ud på altanerne, terrasserne eller haverne. 

       Rutile urtepotteserien fra Wauw Design. Håndlavet i værkstedet på Østerbro. Rutile urtepotte fra Wauw Design. Håndlavet keramik fra værkstedet på Østerbro.

Urtepotteserien Rutile blev skabt lidt baglæns, da det var glasuren, der blev udviklet først - og ved et tilfælde. De dybe, grønne nuancer, leder tankerne hen på skov og planter, mens de cremefarvede får tankerne hen på strand og sand.

Læs mere om Rutile urtepotteserien her

God februar til jer alle. 

De bedste hilsner WAUW design.

Sussi Krull