Keramik adventskalender 2023

Keramik adventskalender 2023

Forventningens glæde er noget af det bedste ved juletiden - måske lige bort set fra keramik. Keramik er altid fantastisk! I WAUW designs adventskalender kombineres dette, da du kan få fire overraskende pakker fyldt med keramik, så du har noget at glæde dig til hver søndag op til jul.

Adventskalenderen fås i år i tre forskellige prisklasser:

Den lille

På trods af navnet er 'den lille' adventskalender slet ikke så lille. Den indeholder nemlig keramik for en værdi af ca. 1000 kr.  

Den store 

I 'den store' adventskalender gemmer der sig keramik for en værdi af ca. 1.800 kr. fordelt på fire skønne pakker. 

Den ekstra store

Som noget nyt har vi tilføjet muligheden for 'den ekstra store' adventskalender i år. I den venter der keramik for en værdi af hele 3.000 kr. ca. 

Smuk indpakning med håndlavede nummerskilte

Uanset hvilken adventskalender du vælger, så pakkes de fire gaver smukt ind, så de kan ligge og pynte gennem december måned og vente på at blive åbnet.

Pakkerne nummereres med håndlavede keramikskilte, som har 1, 2, 3 og 4 på. Så ved du hvilken, du skal åbne søndag efter søndag. 

WAUW design adventskalender 

Ofte stillede spørgsmål om WAUW designs keramik adventskalender 

Kan jeg ønske bestemte produkter til adventskalenderen? 

Ja det kan du - værkstedsnisserne modtager og læser alle ønsker, og gør deres bedste for at imødekomme dem. Det vil ikke være muligt at vælge præcis hvad der skal være i de fire pakker i keramik-adventskalenderen - så går det sjove lidt af konceptet. MEN man kan afgive ønsker, så hvis man eksempelvis er glad for blålige farver, eller samler på Raw-stellet, så kan man tilføje en kommentar ved check-ud på webshoppen. Så ser værkstedsnisserne det, når de går i gang med indpakningen, og de følger ønskerne så godt, de overhovedet kan.  

Hvordan bestiller jeg adventskalenderen? 

Du kan både købe WAUW designs keramikadventskalender her på webshoppen, men du er naturligvis også velkommen forbi butikken, hvor du kan afgive dine ønsker. Her på webshoppen kan de findes her: Adventskalendre med keramik.

Hvornår skal jeg bestille adventskalenderen for at modtage den inden første søndag i advent 2023? 

Du kan bestille adventskalenderen helt frem til d. 28. november 2023 for levering inden første søndag i advent Så pakker og sender vi fluks, så den ankommer hos modtageren inden første søndag i advent. I år falder første søndag i advent søndag d. 3. december. 

Det er naturligvis også muligt at bestille til afhentning i butikken, hvis du foretrækker at hente den hos os.  

Kan jeg give WAUW designs adventskalender som gave? 

Ja du kan sagtens give adventskalenderen som gave. Du kan tilføje modtagers adresse når du bestiller adventskalenderen, og så skrive dine egne informationer som køber. Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

WAUW design adventskalender med håndlavet keramik

Maria Mosgaard