Lagersalg 3. og 4. november 2023

Lagersalg 3. og 4. november 2023

Så er det blevet tid til årets hyggeligste lagersalg her i værkstedsbutikken på Willemoesgade 13, 2100 KBH Ø. 

Hvilke keramikprodukter vil der være på lagersalget?

Sortimentet til lagersalget vil bestå af varer fra de fleste af WAUW designs kollektioner, herunder: 

Varerne er både andensortering, testere og udgåede varer iblandt. For alle varerne gælder, at der kan være mindre fejl på, som eksempelvis en boble i glasuren, skæv kant eller lign. Alle produkter er stadig fuldt funktionsdygtige, og fejlene påvirker udelukkende udseendet i lille grad. 

For testprodukter er der ikke en decideret fejl, men det er glasurer, som jeg ikke går videre med på nuværende tidspunkt. 

Keramiklagersalg i København i november 2023

Åbningstider til WAUW designs keramiklagersalg

Lagersalget foregår som altid den første fredag og lørdag i november. I år er åbningstiderne til keramiklagersalget således:

  • Fredag d. 3. november: 9-16
  • Lørdag d. 4. november: 10-15

Lagersalget finder sted på Willemoesgade 13, 2100 København Ø

Da værkstedsbutikken befinder sig i kælderen, er der desværre ikke adgang for barnevogne - men butikken befinder sig i et ikke-trafikkeret indhak på Willemoesgade, så det er nemt at lade barnevognen stå lige udenfor. 

Hvordan bliver mine keramikkøb pakket ind til lagersalget? 

For at undgå for lang kø, vil det som udgangspunkt ikke være muligt at få pakket gaver ind til lagersalget. Alle varer bliver dog altid pakket godt ind i beskyttende pap og bobleplast, så de kommer sikkert med hjem. 

Lagersalgsvarer klar til lagersalg hos WAUW design keramik

Hvilke returregler gælder for lagersalgsvarerne?

Lagersalgsvarer købt fysisk i butikken kan ikke byttes, men købes som beset. Pengene gives ikke retur. 

Varer købt på webshoppen har altid 30 dages returret, hvor man også har mulighed for at få pengene retur. Fragt koster 59 kr. i Danmark, men man kan også vælge at hente sine køb i butikken. 

Først-til-mølle

Det er som altid først-til-mølle-princippet, der gælder. Vi arbejder på at ligge en del af de resterende lagersalgsvarer på webshoppen under Udsalg efter lagersalget, men sortimentet er naturligvis størst hvis man møder fysisk op i butikken. 

Vi ved godt, at det er ubelejligt for jer, der bor langt væk eller ikke kan komme forbi på dagene. Vi håber dog på forståelse, da der ligger et stort arbejde bag oprettelse af produkter på webshoppen, lagerføring osv. Det er altså det fysiske lagersalg i butikken, der har førsteprioritet. 

 

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Bedste hilsner fra

Sussi & WAUW design teamet

Keramikvarer klar til lagersalg hos WAUW design keramikbutik på Østerbro

Maria Mosgaard