Lagersalg 4. og 5. november 2022

Lagersalg 4. og 5. november 2022

Keramiklagersalg 4. & 5. november 2022

Så er det blevet tid til årets hyggeligste lagersalg her i værkstedsbutikken på Willemoesgade 13, 2100 KBH Ø. 

Sortimentet til lagersalget vil bestå af varer fra de fleste af WAUW designs kollektioner, herunder Crystal-vaser, Pastello-kopper og -skåle, Sustainable-vaser, urtepotter, tallerkener og mere til.

Varerne er mest andensortering, men der er også testere og udgåede varer iblandt. For alle varerne gælder, at der kan være mindre fejl på, som eksempelvis en boble i glasuren, skæv kant eller lign. Alle produkter er stadig fuldt funktionsdygtige, og fejlene påvirker udelukkende udseendet i lille grad. 

Det er som altid først-til-mølle-princippet, der gælder. Vi vil ligge en del af de resterende lagersalgsvarer på webshoppen under Udsalg efter lagersalget, men sortimentet er naturligvis størst hvis man møder fysisk op i butikken. 

 

Åbningstider til WAUW designs keramiklagersalg:

  • Fredag d. 4. november: 9-16
  • Lørdag d. 5. november: 10-15

Lagersalget finder sted på Willemoesgade 13, 2100 København Ø. 

Da værkstedsbutikken befinder sig i kælderen, er der desværre ikke adgang for barnevogne - men butikken befinder sig i et ikke-trafikkeret indhak på Willemoesgade, så det er nemt at lade barnevognen stå lige udenfor. 

 

Gaveindpakning 

For at undgå for lang kø, vil det ikke være muligt at få pakket gaver ind til lagersalget. Alle varer bliver dog altid pakket godt ind i beskyttende pap og bobleplast, så de kommer sikkert med hjem. 

 

Returregler for lagersalgsvarer

Lagersalgsvarer købt fysisk i butikken kan ikke byttes, men købes som beset. Pengene gives ikke retur. 

Varer købt på webshoppen har altid 30 dages returret, hvor man også har mulighed for at få pengene retur. Fragt koster 59 kr. i Danmark, men man kan også vælge at hente sine køb i butikken. 

 

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Bedste hilsner fra

Sussi & WAUW design teamet

 

Maria Mosgaard