Adventskalender fyldt med keramik

Adventskalender fyldt med keramik

Forventningen glæde er noget af det bedste ved juletiden - måske lige bort set fra keramik. Keramik er altid fantastisk! I WAUW designs adventskalender kombineres dette, da du kan få fire overraskende pakker fyldt med keramik, så du har noget at glæde dig til hver søndag op til jul. 

Adventskalenderen fås i år i tre forskellige prisklasser:

Den lille

På trods af navnet er 'den lille' adventskalender slet ikke så lille. Den indeholder nemlig keramik for en værdi af ca. 1000 kr.  

Den store 

I 'den store' adventskalender gemmer der sig keramik for en værdi af ca. 1.800 kr. fordelt på fire skønne pakker. 

Den ekstra store

Som noget nyt har vi tilføjet muligheden for 'den ekstra store' adventskalender i år. I den venter der keramik for en værdi af hele 3.000 kr. ca. 

 

Afgiv dine ønsker til værstedsnisserne - de lytter

Det vil ikke være muligt at vælge præcis hvad der skal være i de fire pakker i keramik-adventskalenderen - så går det sjove lidt af konceptet. MEN man kan afgive ønsker, så hvis man eksempelvis er glad for blålige farver, eller samler på Raw-stellet, så kan man tilføje en kommentar ved check-ud på webshoppen. Så ser værkstedsnisserne det, når de går i gang med indpakningen, og de følger ønskerne så godt, de overhovedet kan. 

Keramik indpakket som adventskaldenderpakker til julen 2022.

Smuk gaveindpakning

De fire pakker skal jo ligge fremme og pynte i en del uger, og derfor er der kælet lidt ekstra for indpakningen. Hver pakke i keramik-adventskalenderen er nummereret med håndlavede keramikskilte, så du altid kan se hvilken pakke, der skal åbnes når det bliver søndag. 

Vi pakker alle vores keramikgenstande godt ind i beskyttende materiale, og anbefaler altid at du genbruger det. Læs mere om vores gaveindpakning

 

Sådan bestiller du WAUW designs keramik-adventskalender

Ønsker du at bestille vores keramik-adventskalender til dig selv eller en, du holder af, så kan du blot bestille her på webshoppen. Du finder de tre keramik-adventskalendre her: WAUW designs keramik-adventskalendre 2022

Du har mulighed for at tilføje en kommentar med ønsker i kommentarfeltet i kurven. Skulle dette ikke virke for dig, så er du også velkommen til at sende en mail med ønsker til info@wauw-design.dk - husk blot at skrive dit ordrenummer, så vi ved hvilken ordre det drejer sig om. 

 

Bestillingsfrist for levering inden første søndag i advent 2022

Du kan bestille adventskalenderen helt frem til d. 22. november 2022. Så pakker og sender vi fluks, så den ankommer hos modtageren inden første søndag i advent, der i år falder søndag d. 27. november. 

Det er naturligvis også muligt at bestille til afhentning i butikken, hvis du foretrækker at hente den hos os. 

 

Gaver på disken i keramikbutikken WAUW design på Willemoesgade 13 på Østerbro. 

 

Maria Mosgaard