Forholdsregler i forbindelse med Coronavirus/Covid19

Forholdsregler i forbindelse med Coronavirus/Covid19

Kære kunder, forhandlere, venner, naboer og bekendte af WAUW design.

Værkstedsbutikken på Willemoesgade holder fortsat åbent som normalt de næste uger. WAUW design følger myndighedernes anvisninger, og situationen følges tæt. 

I værkstedsbutikken holdes der altid en god hygiejne. Som keramiker arbejder man tit med gummihandsker på, og der vaskes grundigt hænder og sprittes af. Ved de mindste tegn på sygdom, eller hvis myndighederne anbefaler det, så lukkes butikken naturligvis ned for en periode. 

Hvad kan du gøre? 

For alles skyld, så beder vi om, at du ikke kommer forbi butikken hvis du oplever nogle af følgende symptomer: feber, hoste, vejrtrækningsbesvær eller forkølelse

Det er for alles skyld, og især for ældre og dem med nedsat sundhed i samfundet, at vi skal holde øje med vores symptomer og sørge for ikke at udsætte andre for unødig smitterisiko. Det er der ingen tvivl om, at I alle har forståelse for. 

Webshoppen er åben og der afsprittes hænder inden produkterne pakkes.

Ligesom med værkstedsbutikken er webshoppen også åben, så hvis du eksempelvis mangler en gave, og ikke har lyst til at komme forbi, så kan den blive leveret på 3-5 hverdage. Fragten i Danmark er blevet billigere, og koster nu 39,- 

Webshoppen bliver løbende opdateret med nye varer, og der kan både findes crystal-vaser, pastello-kopper, urtepotter til forårsblomsterne og meget mere. Påskepynten har I været rigtig glade for, og det kan også stadig købes på webshoppen. Vi krydser fingre for, at familier igen kan mødes på kryds og tværs, når vi rammer påsken om en lille måneds tid. 

Under Udsalg kan man også finde nogle vintertilbudsvarer, samt enkelte vaser og bonbonniere, som der kun er én tilbage af. 

 

Pas nu rigtig godt på jer selv og hinanden. 

 

De bedste hilsner 

Sussi og WAUW design teamet. 

Sussi Krull