Keramikkurser

Keramikkurser

Jeg bliver jævntligt spurgt til, hvor man kan tage keramikkurser i København, og om jeg selv afholder kurser. Det gør jeg ikke selv - men det er der andre, meget dygtige undervisere, der gør, og dem vil jeg naturligvis gerne henvise jer til. Nedenfor er nogle af de steder, som jeg har hørt meget godt om.

(Listen er selvsagt ikke udtømmende, og der er helt sikkert mange dygtige undervisere rundt om i hele landet).

Keramikkursus hos keramiker Christian Bruun

Hos Christian Bruun i Charlottenlund er der en hyggelig stemning og et fint værksted, hvor der både tilbydes weekendkurser og 4-dags kurser. På kurserne er der fokus på at lære at dreje, og der er både kurser for nybegyndere og øvede. Christian underviser selv, men der er også andre undervisere tilknyttet. 

Undervisningen er meget hands on, og du lærer, gennem succesoplevelser, hvordan leret reagerer, når du sætter dine fingre rigtigt.

Adresse: Traverbanevej 12, 2920 Charlottenlund

Hjemmeside: https://christianbruun.com/

Instagram: @christianbruuncph

Keramiker Christian Bruun tilbyder keramikkurser i Charlottenlund.

Keramikkursus hos Yonobi Studio 

Yonobi ligger i indre by i København, og har både en smuk butik og tilbyder keramikkurser til begyndere og øvede. De har både dags- og aftenkurser samt weekendkurser. Kurserne vil bl.a. lære deltagerne at arbejde med drejeskive. Der kan undervises på både dansk og engelsk.

Explore the world of pottery with our classes - learn how to master the potter-wheel, create beautiful sculptures and unique creations with your own hands and simple pottery tools.

Adresse: Ny Kongensgade 11, 1472 København K 

Hjemmeside: https://itsyonobi.com/ 

Instagram: @yonobistudio & @yonobi_classes

Yonobi studios keramikkursus i København K.

Keramikkursus hos Viktoria Ceramic Studio CPH

På Vesterbro ligger Viktoria Ceramic Studio, som både har værksted, butik og tilbyder kurser. Det er fem danske keramikere, der udøver deres håndværk der. Der tilbydes kortere eller længere kurser, der både kan være på hverdage eller i weekenden, og der er ligeledes både kurser for begyndere og øvede. Kursisterne undervises af værkstedets egne keramikere. 

I løbet af hvert kursus vil vi dykke ned i den vidunderlige verden af keramik gennem historien, nuværende udstillinger og forskellen mellem forskellige glaserings- og brændeteknikker.

Adresse: Vesterbrogade 24B, 1620 København

Hjemmeside: https://www.viktoriaceramicstudio.dk/

Instagram: @viktoriaceramicstudiocph

Viktoria Ceramic Studio CPH

 

Sussi Krull