Online lagersalg 29. maj

Online lagersalg 29. maj

Hvert år i november afholdes der et hyggeligt lagersalg i butikken på Willemoesgade 13. Her sælges der ud af udgåede produkter, tests og andensorteringsvarer. Nogle år er der også afholdt lagersalg i foråret, og det gør vi også i år - ONLINE. 

På onlinelagersalget kan du bl.a. finde tallerkener, kopper, vaser og urtepotter fra disse kollektioner: Rutile, Sustainable, Crystal og Tone - og så vil der blive solgt ud af planteskiltene i testfarverne. 

Lagersalgsprodukterne bliver tilgængelige fra fredag d. 29. maj kl. 8:00, og kan findes her: Udsalg.

Levering:

  • Levering til pakkeshop: Dine køb kan leveres til nærmeste pakkeboks for 49,- (Danmark)
  • Afhentning: Du kan vælge at afhente dine køb hos WAUW design på Willemoesgade 13, 2100 København Ø. Afhentningen skal ske indenfor 7 dage fra bestillingsdagen, medmindre andet er aftalt. Dette er gratis.

Både første- og andensorteringsvarer

Lagersalgsvarerne er en blanding af første- og andensorteringsvarer. I produktbeskrivelserne er det beskrevet, hvorvidt produkterne er første- eller andensortering, og ved andensorteringsvarerne er de små fejl beskrevet. 

Generelt for andensorteringsprodukterne gælder, at de har mindre fejl, som f.eks. luftbobler i glasuren eller en skæv kant. Fejlene har ikke betydning for brugen af produkterne. 

Udelukkende online

Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger for den nuværende situation med Covid-19, og lagersalget bliver derfor udelukkende holdt online. Det betyder, at varerne ikke er tilgængelige i butikken på Willemoesgade. På den måde sikrer vi, at der ikke kommer for mange mennesker forbi på samme tid. Varer kan naturligvis godt hentes, og butikken er åbent som almindelig for alle andre produkter.  

 

Nedenfor kan I se nogle af de produkter, der kommer til salg på lagersalget. Vi håber, at I vil tage godt imod den online udgave af lagersalget - vi glæder os til, at vi igen kan samles i butikken. 

 

God forårsshopping! 

  

Sussi Krull