Keramiklagersalg 5. & 6. november 2021

Keramiklagersalg 5. & 6. november 2021

Så er det blevet tid til årets hyggeligste lagersalg her på Willemoesgade 13, 2100 KBH Ø. 

Sortimentet til lagersalget vil bestå af varer fra de fleste af WAUW designs kollektioner, herunder Crystal-vaser, Pastello-kopper og -skåle, Sustainable-vaser, urtepotter, tallerkener og mere til. Varerne er 2. sortering eller udgåede varer, og der kan derfor være mindre fejl på, som eksempelvis en boble i glasuren, skæv kant eller lign. Alle produkter er stadig fuldt funktionsdygtige, og fejlene påvirker udelukkende udseendet. 

Det er som altid først-til-mølle-princippet, der gælder. Vi vil dog gerne tage hensyn til jer, der ikke kan møde op, så i ugen efter lagersalget vil der blive lagt resterende lagersalgsvarer op her på webshoppen under Udsalg

 

Åbningstider til WAUW designs keramiklagersalg:

  • Fredag d. 5. november: 9-17
  • Lørdag d. 6. november: 11-15

Lagersalget finder sted på Willemoesgade 13, 2100 København Ø. 

 

Gaveindpakning 

For at undgå for lang kø, vil det ikke være muligt at få pakket gaver ind til lagersalget. Alle varer bliver dog altid pakket godt ind i beskyttende pap og bobleplast, så de kommer sikkert med hjem. 

 

Returregler for lagersalgsvarer

Lagersalgsvarer købt fysisk i butikken kan ikke byttes, men købes som beset. Pengene gives ikke retur. 

Varer købt på webshoppen har altid 30 dages returret, hvor man også har mulighed for at få pengene retur. Fragt koster 49 kr. i Danmark, men man kan også vælge at hente sine køb i butikken. 

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Keramiklagersalg på Østerbro 5. og 6. november 2021

Maria Mosgaard