Praktikanter gennem tiden

Praktikanter gennem tiden

Gennem tiden har der været en del praktikanter igennem her hos mig. Jeg synes det er enormt givende at få lov til at hjælpe spirende keramikere og andre med interesse for keramik på vej, og følge dem, når de skaber deres eget. Følgende er tre af mine tidligere praktikanter, som jeg gerne vil fortælle lidt om.

Grit 

Grit har jeg haft glæden af, at have i værkstedet i lang tid, fra efteråret 2016 til efteråret 2019. Hun er uddannet på Danmarks designskole, som jeg selv - bare på en anden linie og lige 10 år senere. Grit rykkede sig utrolig meget, i den tid hun var her i WAUW design. Hun er rigtig god til at få ideer, tydeliggøre processen, er praktisk og har masser af gå-på-mod. Hun er god til at sætte i scene og formidle sine idéer, og så har hun overblik og er en god fortæller. Grit har mange talenter og jeg er sikker på hun får stor succes. Grit er et dejligt menneske, utrolig hjælpsom, sød, sjov og intiativrig, og jeg vil til enhver tid anbefale Grit.

I dag laver Grit sine fine produkter i Landskabt, og mange af produkterne har en rigtig fin fortælling, som er så meget Grit. Derudover er Grit også en formidabel sanger, hun synger i bandet @tranquebarmusic

Grit Jansen keramiker bag Landskabt. Tidligere praktikant hos WAUW design keramikværksted på Østerbro.

Maria 

Maria har været i værkstedet af to omgange; først i praktik i fra foråret 2018 til efteråret 2018, og derefter har hun været løst ansat i produktionen fra 2019.

Maria er meget entusiastisk omkring håndværket og klør på. Hun er uddannet havearkitekt og dermed vandt til, at arbejde i en helt anden skala, men hun er super god til at opsnappe ny viden og er god til, at lære et nyt håndværk og samtidig bruge sin akademiske tilgang og analyse. Maria er super god til at sætte en ramme for sin arbejdsproces, som passer utrolig godt til hendes temperament. Hun er super dygtig til at få meget ud af lidt - en stor gave. Maria er fyldt med en masse snak, griner og taler højt, er sjov og begavet. Jeg har haft stor gavn og fornøjelse af Maria.

Maria laver nogle meget fine produkter, der på mange måder spiller rigtig godt med hendes havearkitektuddannelse. Maria laver fine spirer, knopper, grene ja alt hvad der går godt med have. Marias ting er så meget hende, tjek det ud på hendes Insta.

Maria keramiker bag MMclayground. Tidligere praktikant hos WAUW design keramikværksted på Østerbro.

Han 

Han var i værkstedet i hele foråret 2019, og hun kom forbi meget ud af det blå. Han kommer fra spilbranchen (computerspils-udvikler) og hun lavede alt hvad man bad hende om og hun gik på med krum hals. Han har det skønneste gå-på-mod og vil uden tvivl nå dertil, hvor hun ønsker. Han pendlede helt fra Odense til København, for at være i praktik hos mig i WAUW design, og det tager jeg bestemt som et kompliment :-) Han er et meget behageligt menneske, ikke så meget snak, men en masse handling, og jeg nød meget at have Han i værkstedet.

Jeg har ikke set så meget af det Han laver nu, da hun er startet på Clay College i England Stoke-on-Trent. Jeg er sikker på at hun nok skal blive den sejeste seriedrejer! Hold øje med hendes Insta.

Han Nguyen keramiker og tidligere praktikant hos WAUW design keramikværksted på Østerbro.

 

Sussi Krull